Kantoor Salvino

Sinds 1984

Telefoon

+31 45 532 19 99

On-line boekhouden: Wat is het?

On-line boekhouden of internetboekhouden stelt u in staat om uw boekhouding online bij te houden en te raadplegen. Het boekhoudpakket wordt door ons gratis* ter beschikking gesteld. De voordelen van internetboekhouden zijn:

  • U hoeft geen eigen software aan te schaffen of up-dates te installeren.
  • U hoeft geen zorg te dragen voor de beveiliging en back-up van uw gegevens.

Ook het betalingsverkeer kan geautomatiseerd worden door het boekhoudprogramma. U heeft direct informatie over openstaande vorderingen op uw klanten en openstaande schulden aan uw leveranciers. 

Kantoor Salvino werkt met blue 10 digitale verwerking van inkoop en verkoopfacturen; de facturen worden bij de boeking bewaard, u hoeft geen geordende ordner meer aan te leggen; wij vinden het wel verstandig de papieren facturen nog wel te bewaren uit bewijstechnische redenen, omdat bij scannen altijd wat informatie verloren kan gaan.

Daarnaast is het mogelijk om gratis eenvoudige verkoopfacturen te maken met directe boeking in de financiële administratie van spitsfactuur!

Altijd online inzicht in je facturen.

Hoe werkt het? U scant de facturen en wij verwerken ze voor u en u ziet de boeking en de factuur terug in uw administratie. U heeft periodiek inzicht in uw vorderingen (debiteuren) en uw schulden (crediteuren), uw bank en uw resultaat.

On-line boekhouden: Wat kost het? *

Wij bieden de dienst internetboekhouden gratis aan. Dit betekent, dat wij geen abonnementsgeld in rekening brengen. De voorwaarde, die wij stellen aan dit gratis gebruik, is dat wij van u de opdracht krijgen om uw jaarrekening op te stellen en de aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en eventueel de loonadministratie voor u te verzorgen.  Voor deze diensten berekenen wij een uur-tarief. Een vaste prijsafspraak is mogelijk.

On-line boekhouden: Gebruik

U kunt op twee manieren inloggen om gebruik te maken van ons boekhoudprogramma.

  • via deze website: www.kantoorsalvino.nl.
  • een “verbinding met extern bureaublad”

Het boekhoudpakket dat wij gebruiken is: King Software (zie www.kingsoftware.nl).

Stuur een e-mail om een proefperiode van dertig dagen aan te vragen. U krijgt volledige toegang tot het administratiepakket imuis(King Software).(7/24) en toegang tot spitsfactuur via imuisonline.

Na uw aanvraag nemen wij via email met u contact op voor informatie, wachtwoord en gebruikersnaam.

 

Kantoor Salvino

  • Kantoor Salvino, Wilhelminastraat 9, 6373 JS Landgraaf, Limburg Nederland
  • info@kantoorsalvino.nl
  • +31 45 532 19 99
  • +31 45 533 29 84

Nieuwsbrief