Kantoor Salvino

Sinds 1984

Telefoon

+31 45 532 19 99

On-line boekhouden: Wat is het?

On-line boekhouden of internetboekhouden stelt u in staat om uw boekhouding online bij te houden en te raadplegen. Het boekhoudpakket wordt door ons gratis* ter beschikking gesteld. De voordelen van internetboekhouden zijn:

  • U hoeft geen eigen software aan te schaffen of up-dates te installeren.
  • U hoeft geen zorg te dragen voor de beveiliging en back-up van uw gegevens.

Ook het betalingsverkeer kan geautomatiseerd worden door het boekhoudprogramma. U heeft direct informatie over openstaande vorderingen op uw klanten en openstaande schulden aan uw leveranciers. 

Kantoor Salvino werkt met blue 10 digitale verwerking van inkoop en verkoopfacturen; de facturen worden bij de boeking bewaard, u hoeft geen geordende ordner meer aan te leggen; wij vinden het wel verstandig de papieren facturen nog wel te bewaren uit bewijstechnische redenen, omdat bij scannen altijd wat informatie verloren kan gaan.

Daarnaast s het mogelijk om gratis eenvoudige verkoopfacturen te maken met directe boeking in de financiële administratie van spitsfactuur!

Altijd online inzicht in je facturen.

Hoe werkt het? U scant de facturen en wij verwerken ze voor u en u ziet de boeking en de factuur terug in uw administratie. U heeft periodiek inzicht in uw vorderingen (debiteuren) en uw schulden (crediteuren), uw bank en uw resultaat.

On-line boekhouden: Wat kost het? *

Wij bieden de dienst internetboekhouden gratis aan. Dit betekent, dat wij geen abonnementsgeld in rekening brengen. De voorwaarde, die wij stellen aan dit gratis gebruik, is dat wij van u de opdracht krijgen om uw jaarrekening op te stellen en de aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en eventueel de loonadministratie voor u te verzorgen.  Voor deze diensten berekenen wij een uur-tarief. Een vaste prijsafspraak is mogelijk.

On-line boekhouden: Gebruik

U kunt op twee manieren inloggen om gebruik te maken van ons boekhoudprogramma.

  • via deze website: www.kantoorsalvino.nl.
  • een “verbinding met extern bureaublad”

Het boekhoudpakket dat wij gebruiken is: imuis (zie www.muis.nl).

Stuur een e-mail om een proefperiode van dertig dagen aan te vragen. U krijgt volledige toegang tot het administratiepakket imuis.(7/24) en toegang tot spitsfactuur via imuisonline.

Na uw aanvraag nemen wij via email met u contact op voor informatie, wachtwoord en gebruikersnaam.

 

Kantoor Salvino

  • Kantoor Salvino, Wilhelminastraat 9, 6373 JS Landgraaf, Limburg Nederland
  • info@kantoorsalvino.nl
  • +31 45 532 19 99
  • +31 45 533 29 84

Nieuwsbrief