Kantoor Salvino

Sinds 1984

Telefoon

+31 45 532 19 99

On-line boekhouden: Wat is het?

On-line boekhouden of internetboekhouden stelt u in staat om uw boekhouding online bij te houden en te raadplegen. Het boekhoudpakket wordt door ons ter beschikking gesteld. De voordelen van internetboekhouden zijn:

  • U hoeft geen eigen software aan te schaffen of up-dates te installeren.
  • U hoeft geen zorg te dragen voor de beveiliging en back-up van uw gegevens.

Ook het betalingsverkeer kan geautomatiseerd worden door het boekhoudprogramma. U heeft direct informatie over openstaande vorderingen op uw klanten en openstaande schulden aan uw leveranciers. 

Kantoor Salvino werkt met blue 10 ubl verwerking van inkoop en verkoopfacturen; hierdoor is het mogelijk om eenvoudige gratis verkoopfacturen te maken met directe boeking in de financiële administratie van spitsfactuur! Altijd online inzicht in je facturen met automatische herkenning van de gegevens en geautomatiseerd boekingsvoorstel.

On-line boekhouden: Wat kost het?

Wij bieden de dienst internetboekhouden gratis aan. Dit betekent, dat wij geen abonnementsgeld in rekening brengen bij u als cliënt. De voorwaarde die wij stellen aan dit gratis gebruik, is dat wij van u de opdracht krijgen om uw jaarrekening op te stellen en de aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en eventueel de loonadministratie voor u te verzorgen. Tevens beoordelen wij periodiek de door u ingevoerde boekingen. Voor deze diensten berekenen wij een uur-tarief dat afhankelijk is van het soort werk en de benodigde deskundigheid.

On-line boekhouden: Gebruik

U kunt op twee manieren inloggen om gebruik te maken van ons boekhoudprogramma.

  • via deze website: www.kantoorsalvino.nl.
  • een “verbinding met extern bureaublad”

Het boekhoudpakket dat wij gebruiken is: imuis (zie www.muis.nl).

Wanneer u met internetboekhouden van start wilt gaan, kunnen wij tegen betaling voor begeleiding zorgen bij het boeken van inkoopfacturen, verkoopfacturen, banken en kas. U kunt het ook zelf proberen via de uitgebreide helpfunctie van het boekhoudpakket.

Zodra de boekhouding door u is ingebracht, zullen wij in samenspraak met u zorgdragen voor de controle van de administratie. We verschaffen inzicht in uw cijfers van de lopende en de voorgaande perioden. Samen met u bespreken wij tijdig ontwikkelingen zodat u daarop kunt inspelen.

Stuur een e-mail om een proefperiode van drie dagen aanvragen. In deze periode kunt u het programma bekijken, beoordelen en uitproberen.

 

Kantoor Salvino

  • Kantoor Salvino, Wilhelminastraat 9, 6373 JS Landgraaf, Limburg Nederland
  • info@kantoorsalvino.nl
  • +31 45 532 19 99
  • +31 45 533 29 84

Nieuwsbrief